De mooiste afdruk maakt de beste indruk

ViaPrint is niet in één vakje onder te brengen: het is een bedrijf dat digitaal drukwerk levert en ijzersterk is in prints op groot formaat. Maar Viaprint staat voor nog zoveel meer dan enkel dat. 
Zaakvoerders Wesley Dewachter en Alain Jacobs koesteren de ambitie hun klanten volledig te ontzorgen en deinzen niet terug voor ‘speciallekes’…integendeel! Elke opdracht of idee wordt met respect voor wensen en budget omgezet in realiteit dankzij een nauwe samenwerking met een team van grafische designers, architecten, topleveranciers en interieurbouwers. Of het nu gaat om spandoeken, textielframes, interieurdecoratie, gevelreclame, bestickering, scheidingswanden, stands of decors, steeds perfect afgewerkt met aandacht voor het kleinste detail.
ViaPrint blijft ook continu meedenken met haar klanten … ‘out of the box’... wat resulteert in vernieuwende materiaalkeuzes en innovatieve toepassingen. Dit alles met het grote voordeel van een centraal aanspreekpunt, een persoonlijke aanpak, duidelijke afspraken en heldere prijsoffertes.
Back to Top